Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde yangın

Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nin asansör boşluğunda yangın çıktı. Paniğe neden olan yangın, ölen yada yaralanan olmadan söndürüldü.

06 Temmuz 2017 01:56
Paylaş

Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nin 4 katındaki asansör boşluğunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Paniğe neden olan yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülürken, hastalar tahliye edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.

Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nin nöroloji bölümünün bulunduğu 4'üncü katındaki asansör boşluğunda henüz bilinmeyen bir nedenle saat 04.00 sıralarında yangın çıktı. 

HASTALAR  TAHLİYE EDİLDİ

Yangın nedeniyle panik yaşanırken, hastane personelleri tarafından hastalar binadan tahliye edildi. Hastanenin 4'üncü katında yangın nedeniyle yoğun duman oluşurken, İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürülürken, Bir süre dışarıda bekletilen hastalar ise başka bir bloğa götürüldü.  Yangında ölen yada yaralanan olmazken yangının çıkış nedeni araştırılıyor. (İstanbul/DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Açıklamalar Suriyelilere saldırıyı engellemekten uzak

SONRAKİ HABER

Hackney’s longest running culture and arts festival celebrates its 28th year

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...