04 Temmuz 2017 14:44

ÖDP  MYK Üyesi Onur Kılıç’ın serbest bırakılmasını istedi

ÖDP Başkanlar Kurulu, açıklama yaparak, gözaltındaki MYK üyesi ve HAZİRAN Hareketi Yürütme Kurulu Üyesi Onur Kılıç’ın serbest bırakılmasını istedi. 

Paylaş

ÖDP Başkanlar Kurulu, açıklama yaparak, 30 Haziran tarihinde İzmir’deki sosyal medya operasyonunda gözaltına alınan ÖDP MYK üyesi ve HAZİRAN Hareketi Yürütme Kurulu Üyesi Onur Kılıç’ın serbest bırakılmasını istedi. 

Kılıç’ın emniyet ifadesine ilişkin bilgi verilen açıklamada, “Gözaltına alınma gerekçesi olarak açılan bir kontra twitter hesabından yapılan paylaşımlar gösteriliyor. Sözü edilen provokatif twitter hesabını açanlar, logo Partili gençlerimizin de içinde yer aldığı Gençlik Muhalefeti’nin ‘logosunu’ kendi hesaplarının logosu olarak kullanarak paylaşımlarda bulunmuştur. Bu paylaşımların görülmesi üzerine Gençlik Muhalefeti twitter hesabından, bu hesapla ilişkilerinin olmadığını, provokatif paylaşımlar yapan hesabın kapatılması için twitter’a başvuruda bulunduklarını, açıklamıştır. MYK Üyemiz Onur Kılıç da Gençlik Muhalefeti’nin bu paylaşımını kendi hesabından da paylaşmıştır” denildi. 

Onur Kılıç’un söz konusu hesabı deşifre edip kapatılması yönünde paylaşımda bulunmuşken, bu hesabın sorumlusu olarak gözaltına alındığı vurgulanan açıklamada, “FETÖ’nün yöntemleriyle muhaliflere yönelik kurulan bu tuzakların peşini bırakmayacağız. Bu provakatif hesabın gerçek sahiplerinin ortaya çıkması için savcılığa suç duyurusunda bulunacağız” denildi. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Soma Davası hakiminin değiştirilmesine tepki

SONRAKİ HABER

Kadın dayanışması kazandı, Yasemin Çakal tahliye edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...