Yangına iş makinesi götüren TIR, LPG tankeri ile çarpıştı

Denizli'deki yangına müdahale etmek üzere iş makinesi götüren TIR, yolda LPG tankeri ile çarpıştı. 3 kişi yaşamını yitirdi.

03 Temmuz 2017 23:04
Paylaş

Denizli'nin Sarayköy ilçesindeki yangına müdahale etmek üzere iş makinesi götüren TIR, Aydın'dan Denizli istikametine giden LPG tankeri ile çarpıştı. Sarayköy ilçe girişinde meydana gelen kaza sırasında şiddetli bir patlama meydana gelirken her iki araç ile birlikte LPG yüklü tankerin hemen arkasında bulunan bir otomobil alev topuna döndü. Patlamanın ardından çıkan yangın 7-8 kilometre uzaklıktan görülürken, kaza anında çevredeki binaların camlarının sallandığı belirtildi.

3 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazanın hemen ardından bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Denizli- Aydın karayolu trafiğe kapatılırken itfaiye ekipleri yanan araçları söndürdü. Olay yerine giden AKP Denizli Milletvekili Şahin Tin, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tin, yaptığı açıklamada ilk bilgilere göre, TIR'daki 2 kişi ile tanker şoförünün yaşamını yitirdiği ayrıca patlamanın şiddeti ile karayolundaki diğer araçlarda bulunan üç kişinin de yaralandığını söyledi. Bu arada kaza yerinin yakınında bulunan tarım arazilerine hizmet veren sulama kanalına tankerden akaryakıt sızıntısı olduğu belirlendi. Bunun üzerine kanaldaki su tahliye edilirken, parçalanan otomobilde kaç kişinin bulunduğu ise henüz öğrenilemedi. Ölü sayısının artmasından endişe edilirken Denizli- Aydın karayolu kaza nedeniyle ulaşıma kapandı. (Denizli/DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Adana sıcağında çalışanlar nasıl serinliyor?

SONRAKİ HABER

Kuzey Kore'den Japon sularına balistik füze

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...