03 Temmuz 2017 10:25

Sinemanın unutulmaz ismi Kemal Sunal mezarı başında anıldı

Sinema’nın usta ismi Kemal Sunal, ölüm yıldönümünde İstanbul Zincirlikuyu’daki mezarı başında anıldı.

Paylaş

Sinemanın usta isimlerinden Kemal Sunal’ın ölüm yıldönümü dolayısıyla İstanbul Zincirlikuyu’daki mezarı başında anma töreni düzenlendi. Törene; eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal  ve kızı Ezo Sunal’ın yanı sıra Kemal Sunal hayranları da katıldı.

Anmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gül Sunal, “Kemal’e sevgi gittikçe artıyor. Yeni nesiller de Kemal’le tanıştılar. Bu bizim acımızı biraz azaltıyor. Ölümsüzlüğü yakalaması sevince bile dönüşüyor. Onun için de mutluyuz. Ama o biliyordu böyle olacağını. Biz de babasız yaşıyoruz on yedi yıldır. Çok ağır, çok zor ama hayat devam ediyor. Ayakta durmayı bilmek lazım. Kocaman bir aile bıraktı bize. Yeni hayranları, küçücük hayranları var hepsi Kemal’in akrabaları gibi” diye konuştu.

‘ÇOK BÜYÜK BİR SEVGİ VAR’

Sosyal medyada  babasına olan ilgi nedeniyle kendi hesabından bazı paylaşımlar yaptığını dile getiren Ali Sunal da “Gerçekten çok büyük bir sevgi var. Ailesi gibi görüp bağırlarına basıyorlar ve hiçbir zaman unutulup gitmesine izin vermiyorlar. Minnettarız hepsine. Kocaman bir aile olduk sayelerinde. Yine babamın sayesinde aslında. Özlüyorum ama bu kadar sevilmek çok özel bir duygu. Herhalde bir tek ona nasip olacak. O bakımdan da bu bir teselli oluyor” dedi.

‘SÜREKLİ PAYLAŞIYORLAR’

Kemal Sunal’ın Kızı Ezo Sunal ise duygularını “Hem sevincini hem üzüntüsünü hem doğum gününü, ölüm gününü, filmlerini, filmlerinin repliklerini, annemin yazdığı kitabı sürekli paylaşıyorlar sosyal medyadan. Bu kadar büyük bir sevgiyi paylaşacağımız kocaman bir ailemiz olduğu için çok mutluyum. Herkese teşekkür etmek istiyorum” diye ifade etti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Röntgencilikle gündeme gelen pansiyon ruhsatsız çıktı

SONRAKİ HABER

Şiddet uygulayan kocaya aile dayağı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...