03 Temmuz 2017 04:06

İstanbul’da bonzai satıcılarına operasyon: 32 gözaltı

İstanbul Fatih'te Mevlanakapı ve Yedikule bölgelerinde bonzai satıcılarına yönelik operasyonda 32 kişi gözaltına alındı.

Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bonzai satıcılarına yönelik Fatih'te Mevlanakapı ve Yedikule bölgelerinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ile 2 silah ve 40 mermi ele geçirilirken, 32 kişi de gözaltına alındı.

Operasyona özel tim ve helikopter de havadan destek verdi. Operasyona kapsamında polis ekipleri Şehremini Mahallesi Yayla Caddesi'nde bulunan 2 katlı tarihi eski eve baskın yaptı. Operasyon sırasında özel tim polisleriyle eve baskın düzenlerken diğer polis memuru ise evinin penceresinden girdi. Evde uzun süre arama yapıldı. Polis ekipleri Mevlanakapı Mahallesi Aynalı Bakkal Sokağı'nda bulunan 4 katlı binanın bodrum katına da operasyon düzenledi. Operasyonda bir miktar esrar ile bonzai ele geçirildi.

Yayla Caddesi bulunan 2 katlı tarihi eski evde polis ekiplerinin aramaları sürerken ev sahibi evde arama yapılmasına tepki gösterdi.  Öte yandan gözaltına alınan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Biyolojik saat erkekler için de ilerliyor

SONRAKİ HABER

Adalet Yürüyüşü 19. gün: Türkiye ve adalet için yürüyeceğiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...