02 Temmuz 2017 13:13

Gazetecilere hakaret eden Donald Trump kendini savundu

ABD Başkanı Donald Trump, MSNBC televizyonu sunucularını hedef alan paylaşımları sonrası çıkan tartışmalar üzerine kendini savundu.

Paylaş

ABD Başkanı Donald Trump, Amerikan MSNBC televizyonun iki sunucusunu hedef alan paylaşımlarının yarattığı tartışma üzerine sosyal medya kullanımını savundu.

Trump, Twitter hesabı üzerinden, “Benim sosyal medyayı kullanışım alışıldık Başkan tipine uygun değil… Modern zaman Başkan tipine uygun” dedi.

Trump, MSNBC televizyonu programcıları Mika Brzezinski ve Joe Scarborough’yı hedef almış; Brzezinski içi “taş kadar aptal”, Scarborough içinse “deli” ifadesini kullanmıştı.

Beyaz Saray sözcüsü, bu ifadeleri savunurken, Donald Trump’ın bu sosyal medya paylaşımı, Demokratlar kadar bazı Cumhuriyetçiler tarafından da kınamıştı. 

Trump’ın Twitter paylaşımları ile ilgili yakın çalışma ekibinin de endişeli olduğuna ilişkin haberler ülke medyasında yer almıştı.
Ancak Başkan Trump, sosyal medyanın, “yalancı” olarak ifade ettiği bir kısım medya kuruluşlarını aşarak, kendisine, halkla direkt olarak temas kurma fırsatı verdiğini söylüyor.

Donald Trump, konu ile ilgili attığı tweet’lerde şunları kaydetti: “Yalancı ve sahtekar haber medyası, Cumhuriyetçileri ve diğerlerini sosyal medyayı kullanmamam yönünde iknaya çalışıyor. Ama hatırlayın; ben seçimleri, röportajlar, mitingler ve sosyal medya sayesinde kazandım”  (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İnternet dizisi 'Fi' için ‘sansür’ tartışılıyor

SONRAKİ HABER

HDP'li Kemalbay’dan Yüksekdağ davasına çağrı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...