02 Temmuz 2017 05:51

Halk otobüsü eve çarptı

Ümraniye'de halk otobüsü bir evin duvarına çarptı, odada uyuyan 2 kardeş yara şans eseri yara almadan kurtuldu.

Paylaş

Ümraniye’de bir halk otobüsü bir eve çarptı. Olay bu sabah Ümraniye'de Alemdağ Mahallesinde saat 06.00'da meydana geldi. Eski Üsküdar Yolu Caddesi'nde park halinde duran halk otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle yokuş aşağı kaymaya başladı.Yaklaşık 100 metre geri geri giden otobüs kaldırımı aştı, ağaçları devirdi  ve demir dubaları da yıkarak tek katlı bir eve çarparak durdu. Çarmanın etkisiyle duvarın bir bölümü yıkılırken, odada uyuyan   iki kız kardeş şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.  

‘ÇOCUĞUMUN YATAĞININ ÜSTÜNE DEVRİLDİ’

Ev sahibi yaşanan olayı şöyle anlattı: “Sabah yüksek bir gürültü ile uyandık. Bomba filan patladı sandık. Çocuklar burada yatıyorlardı. O an şoka girmişim. Çocuğumun bir tanesi yarım saat konuşamadı. O sırada uyuyorlardı. Çocuğumun yatağının üzerine yıkılmış. Bunun sebebinin bulunmasını istiyorum." 

Kaza anında odada bulunan ilkokul öğrencisi çocuk, “Uyuyordum ama ses geldiği an kalktım. Bayağı korktum. Taşlar filan geliyordu. Kafama düşebilirdi. Yüzükoyun yatıyordum. Kolum oradaydı. Kolumu çekmesem taş düşebilirdi. Ablamın yanına gittim" ifadelerini kullandı.

CAM FİLAN KOPTU ÜSTÜME DÜŞTÜ

Yıkılan duvarın altından şans eseri yara almadan çıktığını belirten diğer çocuk da “Biz uykudaydık. Ne olduğunu anlamadık. Ne olduysa otobüs yokuştan kayarak gelmiş. Duvar göçünce içeriye deprem oluyor sandım. Kardeşimi kurtarmaya çalıştım. Cam filan hepsi koptu üstüme düştü. Bu duvarın altından nasıl çıktım hatırlamıyorum. Can havliyle. Burada bu tarz sorunlarla karşılaşıyoruz sürekli" diye konuştu. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Madımak 24 yıldır ‘Adalet’ bekliyor

SONRAKİ HABER

Çerkezköy'de fabrika yangını, boş işçi minibüsü de yandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...