01 Temmuz 2017 21:16

Kayıp madencinin denizde cesedi bulundu

Zonguldak'ta referandum sonrası çalıştığı Soma’ya giden ve kendisinden haber alınamayan İlhan Çelik'in cesedi denizde bulundu

Paylaş

Zonguldak'ta 16 Nisan'da yapılan referandumda oy kullandıktan sonra özel bir madende çalıştığı Manisa'nın Soma İlçesi'ne gitmek için evden çıkan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan İlhan Çelik'in denizde cesedi bulundu.

Kilimli ilçesinde, tekneyle denize açılan balıkçılar, açıkta bir cesetle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Sahil Güvenlik ekipleri, yarı çıplak haldeki cesedi kıyıya çıkardı. Cesedin üzerinde yapılan aramada İlhan Çelik’e ait bir kimlik, kredi kartları ve fotoğraflar çıktı. Araştırmada, İlhan Çelik’in yaklaşık 3.5 ay önce ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunduğu maden işçisi olduğu tespit edildi.

Çelik’in geçen 16 Nisan'da yapılan referandumda oy kullanmak için Zonguldak’a geldiği, daha sonra ise ailesine, Manisa'nın Soma İlçesi'ne döneceğini belirterek evden ayrıldığı belirtildi.

İlhan Çelik'in cenazesi, olay yerine yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Atatürk Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Düğün yemeği gelin ve damatla birlikte 143 kişiyi zehirledi

SONRAKİ HABER

Atatürk Havalimanı'nda valizler 3 saat gecikince kavga çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...