01 Temmuz 2017 16:23

Gökhan Akman Barış ve Dostluk Futbol Turnuvası başladı

10 Ekim Ankara Katliamı'nda yaşamını yitiren Emek Gençliği üyesi Gökhan Akman için düzenlenen futbol turnuvası başladı.

Paylaş

Gökhan Akman Barış ve Dostluk Futbol Turnuvası Denizli'de başladı. 10 Ekim 2015 tarihinde Ankara Tren Garı önünde yaşanan patlamada yaşamını yitiren Emek Gençliği üyesi Gökhan Akman için Barış ve Dostluk Futbol Turnuvası gerçekleştiriliyor. Bugün başlayan turnuvaya kamu emekçileri, işçiler, öğrenciler ve gençler katılım sağladı. Turnuvada toplam 16 takım karşılaşacak. Turnuvanın ilk gününde karşılaşacak olan 4 takım öncesi, açılışında Gökhan Akman'ın babası Mevlüt Akman katılan herkese teşekkür etti. 

Açılışta konuşan Emek Partisi Denizli İl Başkanı Özge Akkaya “Bizler 10 Ekim’de 102 tane arkadaşımızı dostumuzu kaybettik. Bu turnuvayı onları anmak, onları her alanda yaşatmak için yapıyoruz. Gökhan AKMAN  Denizliliydi, sokakta karşılaştığımız bir arkadaşımızdı. Korkmaz Tedik de Denizli'de yaşayan bir arkadaşımızdı, çok acı bir olayla onları kaybettik. 

Yarın 2 Temmuz, Sivas'ta bu ülkenin aydınları yandı. Bu turnuvayı onlara da atfetmek lazım, onları da buradan anmak lazım. Aynı zamanda, şu an Türkiye'nin gündeminde olan başka bir adalet arayışı, adalet yürüyüşü var. Adalet yürüyüşüne katılanları da selamlıyoruz buradan. 10 Ekim’de katledilen insanların da, 2 Temmuz'da yakılan insanlarında adalet talebini buradan yükseltiyoruz. Herkese barış dostluk dolu turnuva diliyorum, katılan ve emek veren herkese teşekkürler.” dedi. (Denizli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Adalet Yürüyüşü'ne saldırı

SONRAKİ HABER

 Cemal Canpolat, Kılıçdaroğlu'nu nasıl karşılayacak anlattı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa