01 Temmuz 2017 15:11

Dilipak yine ‘Adalet Yürüyüşü’nü hedef aldı

Akit gazetesi köşe yazarlarından Abdurrahman Dilipak, Adalet Yürüyüşü ve Onur Yürüyüşü hakkında karalama kampanyasına dönüşen bir yazı kaleme aldı.

Paylaş

İktidar yanlısı Akit gazetesi köşe yazarlarından Abdurrahman Dilipak, CHP’nin Adalet Yürüyüşü ile LGBT’lilerin Onur Yürüyüşü’nü kıyaslayarak iki yürüyüş hakkında da eleştiri sınırlarını aşan, karalama kampanyasına dönüşen bir yazı kaleme aldı.

“Al CHP’nin “Adalet”ini, vur LGBTİ’nin “Onur”una” girişiyle başladığı yazısında Dilipak, CHP’nin adaletini Hitler’in adaletine benzetti. İstiklal Mahkemeleri ve Engizisyon benzetmesi de yapan Dilipak’ın, konuyu Müslümanlara getirerek, yürüyüşü İslama karşı gibi gösterme çabası yazıya yansıdı.

Dilipak, Onur Yürüyüşü ile, İstanbul’un “Faşingin merkezi haline getirilmeye çalışıldığı ithamında bulundu ve “Ellerinden gelse LGBT camii de açarlar. “LGBT’li imam” hayali kurarlar. Travesti bir imam, ya da dövmeli, piercingli, bir kadın, bir erkek, eş imamlı, müzikli, korolu, danslı bir cemaat” diye yazdı.

Daha da ileri giden Dilipak, “Almanya’da FETÖ’nün imamının destek verdiği cemaat böyle bir cemaat. LGBT’li cemevi, tevbe estağfirullah!” diye devam etti. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Madımak Katliamı’nda yaşamını yitirenler Malatya’da anıldı

SONRAKİ HABER

Adana Alevi Platformu Adalet çadırını ziyaret etti 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...