Otel inşaatında iş cinayeti: 1 işçi yaşamını kaybetti

Şişli'deki otel inşaatında iş cinayeti yaşandı, 1 işçi yaşamını yitirdi.

01 Temmuz 2017 10:31
Paylaş

İstanbul Şişli'de otel inşaatında çalışan bir kişi, 4. kattan zemine düştü. Yaralının sedye ile ambulansa taşınması sırasında sağlık ekibinden bir kişi ve inşaat çalışanı yaralıyı taşımak yerine çekim yapan basın mensubuna tepki gösterdi. İnşaat işçisi sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Şişli Abide-i Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan otel inşaatında çalışan işçilerden Hacı Ceylan bilinmeyen bir nedenle 4'üncü kattan düştü. Diğer inşaat çalışanlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Hacı Ceylan'a ilk müdahalede bulunarak kalp masajı yaptı. Yaralının sedye ile ambulansa taşınması sırasında sağlık ekibinden bir kişi ve inşaat çalışanı; basın mensubuna hiçbir engel olmamasına ve uzakta olmasına rağmen tepki gösterdi. Basın mensubu da "Bir an önce adamı çıkarıp götürün, bir an önce adamı götürmek varken neden tartışıyorsunuz" dedi. Bu sırada inşaatta çalışan bir kişi kameraya yumruk attı.

Ambulansa alınarak Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Hacı Ceylan burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. (İstanbul/DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Marmara'nın tütün yetiştiren tek mahallesinde hasat zamanı

SONRAKİ HABER

Düşünmek Lazım'da Heykeltraş Ekin Erman'la konuşuyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa