30 Haziran 2017 21:14

Kadıköy'de kafenin üzerine ağaç devrildi: 2 yaralı

Kadıköy'de kökünden kırılan ağaç karşı kaldırımda bulunan kafenin üzerine devrildi. Kafenin önünde oturan iki kişi yaralandı.

Paylaş

İstanbul Kadıköy'de kökünden kırılan ağaç karşı kaldırımda bulunan kafenin üzerine devrildi. O esnada kafenin önünde oturan iki kişi yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay Caferağa Mahallesi, Mühürdar Caddesi üzerinde meydana geldi. Yaklaşık 70 yıllık olduğu tahmin edilen bir meşe ağacı büyük bir gürültü ile kökünden kırılarak, karşı kaldırımda bulunan binanın üzerine devrildi.  Binanın alt katında bulunan kafenin tentesini kıran ağaç dalları yüzünden iki kişi hafif şekilde yaralandı. Olay sırasından yaşanan panikten dolayı kafede bulunanlar kendilerini dışarıya attı. ihbar üzerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Başından ve ayağından yaralanan iki kişi çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan ağacın bitişiğinde bulunan Zabıta kulübesi de yan yattı. Ağacın devrildiği esnada kulübede olan Zabıta memuru ise olaydan sonra şoka girdi. İtfaiye ve belediye ekiplerinin ağacı kaldırma çalışmaları devam ediyor. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Çocukların oynadığı tabanca ateş aldı: 2 ölü, 1 yaralı

SONRAKİ HABER

Yaklaşık 500 bin Suriyeli mülteci evlerine döndü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...