30 Haziran 2017 08:27

Fenerbahçe ve Doğuş'tan iş birliği imzası

Fenerbahçe basketbol takımının adı 'Fenerbahçe Doğuş' oldu. Aziz Yıldırım 'Sponsorlukların artmasıyla başarıların arttığını görüyoruz' dedi.

Paylaş

Fenerbahçe ve Doğuş Grubu, başta sponsorluk olmak üzere birçok konuda iş birliği başlattı. İmzaların atılmasıyla birlikte Fenerbahçe basketbol takımının adı "Fenerbahçe Doğuş" oldu.

Ülker Arena'da yapılan sponsorluk antlaşmasına Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Fenerbahçe Basketbol Takımı Başantrenörü Obradovic, Fenerbahçe'nin Asbaşkanı ve Basketbol Şube Sorumlusu Ozan Balaban ve  Fenerbahçe Basketbol Takımı Genel Menajeri Maurizio Gherardini katıldı.

İmza töreninde konuşan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Sponsorlukların artmasıyla Türk sporunda başarılarında arttığını görüyoruz. Ferit Bey iyi bir Fenerbahçelidir. Kendi şahsına başta olmak Doğuş'un bütün ailesine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

FERİT ŞAHENK: HAYIRLI OLSUN

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ise şu ifadeleri kullandı: "Benim için çok heyecan verici bir gün. Buraya gelirken Mithat Paşa Stadı'nda 3-4 saat Fenerbahçe'yi seyretmek için beklediğim günleri anımsadım. Aynı heyecanı şimdi taşıyorum. Allah'a şükrediyorum ki o gün Fenerbahçemizin maçını beklerken ne hissettiysem şimdi çok daha değişik şekilde bir katkıda bulunmak için huzurunuzdayız. Bize böyle bir şansı tanıdığı için Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'a, yönetim kurulu üyelerimize, Fenerbahçe camiasına destekleri için teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.Başta basketbol olmak üzere birçok spor dalında Türk gençlerine daha iyi bir sporcu olabilmesi, topluma katkıda bulunabilmesi için Türkiyemizi, bayrağımızı yurtdışında tanıtabilmesi için destek vermeye devam ediyoruz. Bizim için çok kıymetli olan Darüşşafaka kurumları ile işbirliğimiz farklı bir içerikle ve yine spor ve eğitim odaklı olarak devam edecektir. Türkiye'de basketbola son yıllarda artan ilgiyi büyük bir mutlulukla takip ediyoruz. Kuşkusuz bu ilginin arkasıda takımlarımızın Avrupa Ligleri'nde kazandığı başarılar ve ülkemizde düzenlenen büyük basketbol organizasyonları yatmakta. Son olarak Fenerbahçe'nin ülkemizde düzenlenen Euroleague'de oynadığı maçların taraftarlıktan öte bir milli heyecanla tüm Türkiye tarafından izlenmesi bu alandaki başarıları toplum olarak sahiplenmeye ne kadar hazır olduğumuzu da ortaya koymuştur. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Avrupa'nın en üst düzey ligini şampiyon olarak tamamladı. Tüm Türkiye'ye büyük bir sevinç yaşattı. Doğuş Grubu olarak birazdan atacağımız imza ile tüm Türkiye'ye bu büyük mutluluğu yaşatan takımımıza bir destekte biz vermek istiyoruz. Fenerbahçe ile imzalayacağımız isim sponsorluğu anlaşmasının yürürlüğe girmesiyle birlikte Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın adı 'Fenerbahçe Doğuş' olacaktır. Avrupa'nın en iyi basketbol takımıyla profesyonel yönetim anlayışını ve takım ruhunu işine yansıtan Doğuş ailesi birlikteliğinin ülke basketboluna daha ileri bir noktaya taşıyacağına yürekten inanmaktayım.  Beraberliğimizin Türk basketboluna, Fenerbahçemize ve Doğuş Grubu'na hayırlı olmasını diliyorum."

OBRADOVIC: ŞAMPİYONLUĞUMUZU KORUMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Başantrenörü Obradovic de yaptığı açıklamada, "Benim için en güzel yer burası. Öncellikle sahnede yanımda olan kişilerle birlikte. Bugün çok özel bir gün. Hepimiz Ferit Bey ve Doğuş Grubu'nun büyüklüğünü biliyoruz. Hem Türkiye'de hem dünyada Doğuş Grubu ve Ferit Şahenk'in ne anlama geldiğini biliyorsunuzdur. Ferit Bey ile çok vakit geçirdik ve Fenerbahçe'yi ne kadar sevdiğini biliyorum. Biz bir aile olarak çalışıyoruz ve yanımdaki beyefendiyle bu şekilde çalışmak çok kolay olacak. Avrupa Şampiyonu olunca herkes size karşı daha çok konsantre olarak çalışıyor. Şampiyonluğumuzu korumak için elimizden geleni yapacağız. Ferit Bey'e tekrardan hoşgeldiniz diyorum" diye konuştu.

Fenerbahçe Basketbol Takımı Genel Menajeri Maurizio Gherardini ise "Profesyonel sporu yönetmek her gün daha çok zorlaşıyor. Antrenörümüz ve başkanımız gibi Ferit Bey'e bende bize verdiği destekten dolayı  teşekkür ederim. Avrupa'da Elit ligde kalmak çok önemli. Doğuş Grubu ailemize hoş geldi" şeklinde konuştu.

İmza töreni sonrası toplu fotoğraf çekimi yapıldı. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kayseri’de inşaat işçisi ikinci kattan düşerek yaralandı

SONRAKİ HABER

'Henüz ölmeyen kardeşlerim için de adalet istiyorum'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...