28 Haziran 2017 15:22

Chris Paul, Houston Rockets'a takas edildi

İsmi San Antonio Spurs'le de anılan yıldız oyun kurucu Chris Paul, Los Angeles Clippers'tan Houston Rockets'a takas edildi.

Paylaş

NBA'de önümüzdeki sezonu hangi takımda geçireceği merakla beklenen isimlerden Chris Paul'ün adresi Houston Rockets oldu.

Los Angeles Clippers'ın All-Star oyun kurucusu Chris Paul, Patrick Beverley, Sam Dekker, Lou Williams ve 2018 ilk tur draft hakkı karşılığında Houston Rockets'a katıldı.

32 yaşındaki Paul, geçtiğimiz sezonu 18.1 sayı 9.2 asist ortalamalarıyla tamamladı. 6 yıllık Clippers kariyerinde beklediği şampiyonluğa ulaşamayan CP3, bu kez şansını Mike D'Antoni ve James Harden'la deneyecek. Paul, geride bıraktığımız sezon 7. kez en iyi savunma beşine seçilmişti.

Houston Rockets bu yıl D'Antonio yönetiminde önemli bir çıkış gerçekleştirmişti. Bu çıkışta başrolü, Harden'ın 1 numaraya kayması ve tüm hücumu yönlendiren isim olması üstlenmişti. Chris Paul'ün gelişiyle Harden'ın yeniden "ikinci oyun kurucu" rolüne bürünmesinin takımı ve Harden'ı nasıl etkileyeceği merak ediliyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

CHP'li Ağbaba: Varlık değil yağma fonu

SONRAKİ HABER

Şahin Öner’i öldüren polis 4 yıl sonra hakim karşısında

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...