28 Haziran 2017 12:29

İki kadını katleden 6 kişiye ağırlaştırılmış müebbet istemi

Adana'da 2 kadını katleden 6 kişi için ikişer kez 'ağırlaştırılmış müebbet' ile 31 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Paylaş

Senem B. ve Zeliha S.’yi katleden 6 kişiye, ikişer kez "ağırlaştırılmış müebbet" ile 31 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı.

Adana’da Senem B. ve Zeliha S.’nin birlikte yaşadıkları ev, 10 Nisan günü Hikmet (65), Davut (40), Yahya (37), Savaş (30) ve Doğan B. (19) tarafından basıldı. 5 kişi tarafından kaçırılan iki kadın, daha sonra katledildi. Cenazelerin bulunmasının ardından başlayan soruşturma kapsamında 5 şüpheli ile birlikte Osman C. isimli kişi de gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, 5 şüpheli hakkında ‘iki kadını töre saikiyle öldürme’ suçundan ikişer kez ağırlaştırılmış müebbet, ‘konut dokunulmazlığını ihlal ve hürriyetten yoksun bırakma’ suçlarından ise 23’er yıla kadar, Osman C. hakkında ise ‘azmettirme suçu’ndan iki kez ağırlaştırılmış müebbet ve 31 yıla kadar hapis cezası istemiyle 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açtı. 

2 kadını katleden 6 kişi, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Eğitim Sen: Mülakat yetmez, sözleşmeli atamadan vazgeçilmeli

SONRAKİ HABER

‘Rapor eksik’ denilip gönderildi, bir kez daha şiddet gördü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...