28 Haziran 2017 11:34

Serdar Ateşer Big Band İzmir’de

Serdar Ateşer grubu ile 7 Temmuz Cuma akşamı İzmir 6:45’de, 8 Temmuz Cumartesi akşamı Foça Gramofon Bar’da sahne alacak.

Paylaş

Serdar Ateşer grubu ile 7 Temmuz Cuma akşamı İzmir 6:45’de, 8 Temmuz Cumartesi akşamı Foça Gramofon Bar’da sahne alacak.

Ateşer, sessiz ancak iz bırakan müzikal yolculuğu ile meraklılarının sıkı takibinde olan bir isim. Sanatçı, uzun yıllardır yaptığı işler ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kurucularından olduğu kült grup Mozaik’ten bu yana çalışmalarına devam ediyor.

KASABAYA YOLU DÜŞEN SANATÇILARI AĞIRLIYOR

Besteci ve yorumcu Serdar Ateşer, aynı zamanda mor ve ötesi, Ruşen Alkar, Ortaçgil, İsmira, Yok Öyle Kararlı Şeyler gibi isimlerin prodüktörlüğü ile tanınıyor. Henüz bitirdiği yeni albümü ‘İş İşten Geçer Geçmez Ordayım’  ise sonbaharda Kalan Müzik’ten yayınlanacak.
Serdar Ateşer, yayınladığı ‘Avdet Seyri’ albümü ile müzik piyasamızda önemli bir ses bıraktı. Kendisinden sonra gelenlerin mutlaka uğraması gereken bir dönemeç olan ‘Avdet Seyri’ yayınlandığı tarihten bu yana şehirli müzik formu ile uğraşanlar için önem taşıyor.
Ateşer, Ayvalık’ta yer alan ‘1901’ isimli stüdyosunda bu coğrafyanın yanı sıra dünyanın birçok yerinden kasabaya yolu düşen çeşitli disiplinlerden sanatçıları da ağırlıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

NATO'nun savunma harcamaları artmaya devam ediyor

SONRAKİ HABER

'Hep erkekler mi öldürecek' diyen Özata'ya müebbet istendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...