28 Haziran 2017 07:47

UEFA’dan Beşiktaş’a duruşma çağrısı

UEFA, Beşiktaş'ın Lyon deplasmanında çıkan olaylar nedeniyle aldığı cezaya yapılan itirazı 13 Temmuz'da değerlendirecek.

Paylaş

UEFA, Beşiktaş’ın Olympique Lyon ile deplasmanda oynadığı maçta çıkan olaylar nedeniyle verdiği cezalara yapılan itirazı 13 Temmuz’da duruşmalı toplantıda değerlendirecek.

Lyon’da 13 Nisan 2017'de oynanan UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçı öncesinde saha dışında başlayan olaylar, saha içinde de devam etmiş ve Fransız taraftarlar saha zeminine inerek maçın 45 dakika geç başlamasına sebep olmuştu. UEFA, bu olaylardan sonra her iki kulübe de 2 yıl ertelemeli 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası ve 100 bin avro para cezası vermişti. Beşiktaş, cezaya yaptığı itirazda duruşmalı toplantı talep etmişti. Siyah Beyazlıların bu isteğini dikkate alan UEFA, kulübe gönderdiği yazı ile 13 Temmuz Perşembe günü saat 09:30’da duruşmalı toplantı yapılacağını bildirdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 13 Temmuz’daki toplantıda bizzat yer alarak savunma yapacaklar. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Bisikletiyle dünyayı geziyor

SONRAKİ HABER

Medeni Yıldırım’ın annesi: Vuran da emri veren de belli 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...