26 Haziran 2017 14:54

9 yaşındaki çocuğa istismar suçlamasından tutuklandı

Aydın'da 9 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan suçlanan bisikletçi tutuklandı.

Paylaş

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde bisikletinin lastiğini şişirtmek için kendisine gelen 9 yaşındaki M.A’ya cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alınan 60 yaşındaki M.K sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Koyuncular Mahallesi’nde yaşayan ilkokul öğrencisi M.A’ya, geçen 19 Haziran’da, bisikletinin tekerini şişirtmek için evine gittiği çiftçilik yapan komşuları M.K, cinsel istismarda bulundu. Daha önce de M.K’nin kendisine pek çok kez tacizde bulunduğunu anlatan M.A, yaşadıklarını annesi Bahar A’ya anlattı. Bahar A, durumu Koyuncular Mahallesi Muhtarı Davut Çelik ile jandarmaya bildirdi. Şikayet üzerine jandarma M.K’yi gözaltına aldı. Jandarmadaki ifadesinde kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen M.K, işlemlerinin ardından Bozdoğan’da adliye bulunmadığı için Nazilli Adliyesi’ne sevk edildi.

Adliyedeki ifadesinde, “Taciz etmedim. Bisikletin tekerini şişirmek isterken yanlışlıkla kolum değdi” diyen M.K tutuklandı. Pedagog eşliğinde ifadesine başvurulan M.A’nın neden daha önce cinsel tacize uğradığını ailesine anlatmadığının sorulması üzerine, “Babama söyleseydim. O amcayı öldürür, hapse girerdi. Babamın hapse girmesinden korktuğum için yaşadıklarımı bir süre kimseye söyleyemedim” dediği öğrenildi. (Aydın/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Lösemi hastaları bağış bekliyor

SONRAKİ HABER

ABD'nin vize ve seyahat yasağı yürürlüğe giriyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...