26 Haziran 2017 04:42

Zıpkınla balık avlarken fenalaşan adam hayatını kaybetti

Muğla Datça'da denizde zıpkınla balık avlarken fenalaşan 41 yaşındaki Ahmet Burak Yurt isimli yurttaş hayatını kaybetti.

Paylaş

Muğla Datça'da zıpkınla balık avlamak için denize giren 41 yaşındaki Ahmet Burak Yurt, henüz belirlenemeyen bir nedenle fenalaşarak hayatını kaybetti.

İzmir'den bayram tatili için Datça'ya gelen Ahmet Burak Yurt, saat 19.00 sıralarında Adaburnu açıklarında zıpkınla balık avlamak için denize girdi. Evli ve 2 çocuk babası olan Yurt, görgü tanıklarının ifadelerine göre sahilden 20-30 metre açıkta iken aniden fenalaştı. Durumu farkeden 26 yaşındaki Görkem Gedik ile Seyhan Gül, Yurt'a yardım etmek için denize girdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sahile çıkarılan Yurt'un hayatını kaybettiğini belirledi. Ahmet Burak Yurt'un cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Datça Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Profesyonel yüzücü olduğu ifade edilen Yurt'un denizde kalp krizi geçirmiş olabileceği olasılığı üzerinde duruluyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Times: Türkiye, NATO'yu aptalca bir kavgaya sürükleyebilir

SONRAKİ HABER

Jeremy Corbyn to try force general election

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...