25 Haziran 2017 12:54

Fatih Altaylı: Ekrem Dumanlı beni de aradı

Star Yazarı Nuh Albayrak'ın 'Gülen'e başsağlığı dilemem FETÖ kumpasıydı' demesi sonrası Fatih Altaylı da konuya değindi.

Paylaş

Habertürk Yazarı Fatih Altaylı, 15 Temmuz darbe girişiminin planlayıcısı olmakla suçlanan Fethullah Gülen’in 24 Ekim 2013’te gazetelere verdiği “teşekkür ilanı” ile ilgili olarak Ekrem Dumanlı’nın kendisini aradığını söyledi.

Altaylı, “Bazen kabalaşmak mı lazım!” başlığıyla yayımlanan yazısında, Dumanlı’nın “Fatih biliyorsun, hocaefendinin kardeşi vefat etti. Ben de şu anda hocaefendinin yanındayım. Telefonu vereyim de bir başsağlığı dile arzu edersen” dediğini belirterek, ‘Ekrem’ciğim, teşekkür ederim aradığın için ama Fethullah Bey’e başsağlığı dilemek gibi bir arzum yok. Eğer böyle bir niyetim olsaydı zaten ben kendisini arardım. Hiç gerek yok başsağlığı dilememe. Ona yeterince başsağlığı dileyen vardır zaten. Benimkine ihtiyacı yoktur’ dedim ve kapattım telefonu” diye yazdı.

Altaylı, “Böyle bir kabalığı yapmasaydım, büyük ihtimalle benim de adım o ilanda Gülen’i arayıp başsağlığı ‘diletilenler’ arasında yer alacaktı” dediği yazısında, “Kabalıktan pek hoşlanmam ama bazen gerekli oluyor galiba” ifadelerini kullandı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Somalı madencilerin mezarları ziyaret edildi

SONRAKİ HABER

Grevdeki Mutlu Akü işçilerinin bayramı: Yasak ve geçim derdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...