25 Haziran 2017 11:20

Kayseri'de serinlemek için baraj gölüne giren işçi boğuldu

Kayseri'nin Develi ilçesinde fabrika işçisi Hasan Hüseyin Aylan, serinlemek için baraj gölüne girdi ancak boğularak hayatını kaybetti.

Paylaş

Kayseri'nin Develi ilçesinde fabrika işçisi 33 yaşındaki Hasan Hüseyin Aylan, serinlemek için girdiği baraj gölünde boğularak hayatını kaybetti.

Develi ilçesi Çayırözü mahallesinde meydana gelen olayda, 3 çocuk babası Hasan Hüseyin Aylan serinlemek için baraj gölüne girdi. Aylan, baraj gölünden çıkamayarak boğuldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma, sağlık ekipleri ve Turkuaz Doğa Sporları ve Sualtı Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından barajdan baygın halde çıkarılan çıkarılan Aylan, Develi Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedaviye alındı. Aylan, hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan, Melikgazi ilçesi Sarımsaklı barajında da 17 yaşında Suriyeli bir genç kayboldu. Arama kurtarma ekipleri Suriyeli genci bulma çalışmalarını sürdürüyor. (Kayseri/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Adalet Yürüyüşü samimi değil

SONRAKİ HABER

Yasak ve engellemeyle geçen Onur Yürüyüşü: Alışın, buradayız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa