25 Haziran 2017 09:24

Beşiktaş'tan Talisca açıklaması

Adı Manchester United başta olmak üzere pek çok üst düzey takımla anılan Talisca ile ilgili olarak Beşiktaş cephesinden açıklama yapıldı.

Paylaş

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, Anderson Talisca'nın kulüpte kalıp kalmayacağına dair açıklama yaptı.

İsmi Manchester United başta olmak üzere büyük kulüplerle anılan Talisca'ya ilişkin söylentilerin asılsız olduğunu belirten Güner, Brezilyalı oyuncunun sözleşmesinde bulunan uzatma opsiyonunu kullandıklarını ve Beşiktaş aksi bir karar vermediği sürece Talisca’nın 2017-2018 sezonunda Beşiktaş forması giyeceğini belirtti.

'SÖZLEŞMEDE OPSİYONU VARDI, KULLANDIK'

Umut Güner sözlerini şöyle sürdürdü: “Beşiktaş’ın Anderson Talisca için geçen sezon yapılan kiralık sözleşmesinde uzatma opsiyonu vardı. Oyuncunun performansı ile Talisca’nın sözleşmesindeki bu opsiyonu devreye soktuk, 1 sezon daha kadromuzda yer alacak. 25 milyon avro getiren alır gibi birtakım asılsız haberler var... Böyle bir durum söz konusu değil. Talisca hiçbir yere gidemez, Beşiktaş bu konuda son sözünü söyledi.”

'TARAFTARIMIZ HABERLERE İTİBAR ETMESİN'

Talisca için önümüzdeki sezon öncesinde transfer etmek isteyen takımların olması durumunda da talip olan kulübün Beşiktaş’la görüşmesi gerektiğini söyleyen Umut Güner, “Taraftarımız Talisca hakkındaki haberlere itibar etmesin, 2017-2018 sezonunda onu Beşiktaş forması ile izleyecekler” dedi. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Makina Mühendisleri: LPG’li araçlar denetimsiz hale geldi

SONRAKİ HABER

Annelerinin yanında kalan 560 çocuk, bayramda cezaevinde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...