24 Haziran 2017 13:49

Köpeğe şiddet uygulayan erkek, tepki gösteren kadını dövdü

Hem köpeğe, hem kadına şiddet uyguladı. Marmaris'te S.A. isimli erkek, köpeğe şişe fırlattı, kendisine tepki gösteren kadını darbetti.

Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, sokaktaki köpeğe pet şişe fırlatılmasına tepki gösteren Yeliz Yaman, tepki gösterdiği kafeterya işletmecisi S.A. tarafından dövüldü. O anlar Yaman'ın bir arkadaşı tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Tepe Mahallesi Eski Cami Sokağı'nda bulunan bir bankta geçen perşembe günü arkadaşıyla oturan Yeliz Yaman, yakındaki kafeteryanın işletmecisi S.A.'nın, mekan önüne idrarını yapan tasmalı bir köpeğe pet şişe fırlattığını görünce tepki gösterdi. Sözlü tartışma büyürken, Yaman'ın yanındaki arkadaşı yaşananları cep telefonuyla görüntüledi. Görüntü çekildiğini fark eden S.A., cep telefonunu almak istedi. Yaman'ın parmaklarını büktüğü öne sürülen S.A., hakaret ve tehdit ederek kafeteryaya geri döndü. Yaşanan tartışma ve hakaretler cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yeliz Yaman, yaklaşık 100 metre mesafedeki Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi'ne giderek, elindeki görüntülerle şikayetçi oldu. Yaman'ın kırılan sağ elindeki iki parmağı alçıya alındı. S.A. ise nöbetçi savcının talimatıyla ifadeye çağrıldı. Ancak ifade vermeye gelmeyen S.A.'nın, işyerini bir arkadaşına bıraktığı ve ulaşılamadığı öğrenildi.

Saldırıya uğradığını söyleyen Yeliz Yaman, “Burada kadın hakları, hayvan hakları, bütün haklar çiğnenmiş durumda. Benim üzerime yürüyerek parmağımı çevirdi ve ağzımı burnumu yere yapıştıracağını söyleyerek tehdit etti. Bu ülke herkesin istediğini yapabileceği bir memleket haline gelmiş gibi görünse de öyle bir şey yok. Gereken ne varsa sonuna kadar gideceğim. Bundan sonrasını kendileri düşünsünler, kesinlikle bunun peşini bırakmayacağım" dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Telefon ve iPad’ler en az 200 TL daha ucuz olacak

SONRAKİ HABER

Kapatılan TV10 38 haftadır adalet arıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...