24 Haziran 2017 07:07

Adana Alevi Platformu Adalet Çadırı'nı ziyaret etti

Adana'da kurulan Adalet Çadırı'na Adana Alevi Platformu ve Alevi Kültür Dernekleri destek ziyaretinde bulundu.

Paylaş

Adana'da kurulan Adalet Çadırı'na Adana Alevi Platformu ile Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir destek ziyaretinde bulundu. CHP Adana Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Elif Doğan Türkmen ise çadıra gelen halkla bayramlaştı.

Burada konuşan CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, adaletin yeniden tesisi için mücadele ettiklerini belirterek adaleti sadece CHP için değil tüm Türkiye için istediklerini ifade etti. İşlerine geri dönmek isteyen Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın ölmek üzere olduğunu ve iktidarın onları görmediğini dile getiren Türkmen, böyle bir Türkiye'de bir arada olmanın önemli olduğuna dikkat çekti. Sadece Berberoğlu için değil ülkenin haksızlığa uğramış tüm yurttaşları için yürüdüklerini dile getiren İbrahim Özdiş, hukukun üstünlüğü ve insan hakları tesis edilinceye kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Milletvekillerinin ardından konuşan AKD Genel Başkanı Doğan Demir, yağmur çamura rağmen devam eden yürüyüşün barış ve huzurun sağlanması için önemli bir adım olduğunu ifade etti. Hiç bir partiyi öteleme durumunun olmaması gerektiğini kaydeden Demir, her partinin bu yürüyüşe destek olması gerektiğini söyledi. (Adana/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

İsveç'ten Romanlara karşı sert önlemler

SONRAKİ HABER

Sultan Kayhan: Muhafazakar Parti ırkçıları güçlendirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...