22 Haziran 2017 13:27

Çayeli'de, CHP'nin 'Adalet' yürüyüşüne saldırı girişimi

CHP Rize İl Başkanlığı’nın Çayeli’de yaptığı Adalet Yürüyüşü’ne destek eylemine bir grup saldırı girişiminde bulundu.

Paylaş

CHP'nin başlattığı 'adalet' yürüyüşüne destek için CHP Rize İl Başkanlığı ilçelerde yürüyüşlere başladı. Çayeli İlçesi'ndeki yürüyüş sırasında toplanan kalabalık, CHP'lilere saldırmak istedi.

Ardeşen ve Pazar ilçelerindeki yürüyüşlerin ardından araçlarla Çayeli ilçesine gelen CHP'liler, İlçe Başkanlığı önünde toplandı. 'Adalet' yazılı tişörtler giyen CHP’liler, 'Adalet' sloganları atarak Kaymakamlık binasına doğru yürüyüşe geçti. Bu sırada sözlü sataşmada bulunan bazı kişiler, grubun üzerine yürümek istedi, CHP'lileri yuhaladı.

Kaymakamlık binası önüne gelen gruba tepki gösterenler giderek arttı, kalabalık içerisindeki bazıları yol kenarındaki plastik dubaları grubun üzerine attı, kimileri de partililere saldırmaya çalıştı. Bunun üzerine polis CHP'lilerin çevresini sardı. Kaymakamlık binası önünde bir süre beklemek zorunda kalan CHP'li grup, takviye polis ekiplerinin de gelmesiyle arka sokaklardan götürülerek alandan çıkarıldı.

'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları atan tepkili grup ise bir süre alanda bekledi. CHP'liler daha sonra polis kontrolünde ilçeden ayrıldı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Gözaltına alınan 60 yaşındaki kadın kalp krizi geçirdi

SONRAKİ HABER

AKP 'Ekonomi iyi' diyor ama halkın ekonomiye güveni yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...