22 Haziran 2017 07:27

Maltepe’deki ‘Adalet Nöbeti’ne EMEP’ten dayanışma ziyareti

Enis Berberoğlu’nun olduğu Maltepe Cezaevi’nde tutulan Adalet Nöbeti’ne EMEP üyeleri dayanışma ziyaretinde bulundu.

Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun MİT TIR’ları ilgili haberden dolayı tutuklanmasının ardından, konulduğu Maltepe Cezaevi önünde Adalet Nöbeti sürüyor. Anadolu Yakası’ndaki CHP ilçe örgütlerinin dönüşümlü nöbet tutarken, nöbete her gün dayanışma ziyaretleri yapılıyor. 

Maltepe Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü  önünde 8. günündeki Adalet Nöbeti’ni EMEP Kartal ilçe üyeleri ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan, CHP Kartal İlçe Sekreteri Süleyman Güzel, herkes için adalet istediklerini belirterek, halkın tek parti diktatörlüğüne karşı güçlü bir tepki göstereceğine inandığını ifade etti. Güzel, halkın Adalet Yürüyüşüne parti farkı gözetmeksizin katılarak destek vermeye devam edeceğini anlattı. CHP üyesi Nurettin Sarıbal, halkın tek adama ve tek partiye karşı çıkacağını belirtti. 

EMEP Kartal ilçe yöneticisi Muammer Altın, CHP’nin milletvekilleri dokunulmazlığı ve HDP’li milletvekillerini tutuklanması konusundaki tutumu eleştirerek, geç olmasına karşı başlatılan Adalet Yürüyüşü’nün ve ‘Adalet Nöbeti’nin önemli olduğunu belirtti. Altın, hem yürüyüşün hem de adalet nöbetlerinin ziyaret edilmesi ve desteklenmesi gerektiğini söyledi. (İstanbulEVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Çocukları havalı tabancayla sırtından vuran şahıs tutuklandı

SONRAKİ HABER

Their homes, their graves

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...