11 Temmuz 2012 06:07

Tahir Canan için tahliye talebi sunuldu

Hayatının 31 yılını cezaevinde geçiren ve halen cezaevinde olan Tahir Canan için 3. Yargı Paketi’ndeki yasal değişikliklerden yararlanarak tahliye edilmesi için başvuru yapıldı.Avukatlar Sevil Aracı ve Tugay Bek tarafından 6352 sayılı Yasanın geçici 3. maddesi kapsamında Canan’ın derhal tahliye edilmesi talebi Adana 2. Ağır Ceza M

Tahir Canan için tahliye talebi sunuldu
Paylaş

Avukatlar Sevil Aracı ve Tugay Bek tarafından 6352 sayılı Yasanın geçici 3. maddesi kapsamında Canan’ın derhal tahliye edilmesi talebi Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına sunuldu.

Başvuruyla ilgili açıklama yapan İlhan Canan, şöyle kaydetti: “Tahir Canan’ın ailesi olarak bu başvurunun sonucunun diğer tahliye talepleri gibi olmamasını talep etmekteyiz. Ülkemizde hukuk ve adaletin sadece belli bir grup ve zihniyete hizmet eden değil, ülke halkının geneline eşit ve adil bir biçimde sunulması ve yasalarında bu kapsamda ele alınarak uygulanması gerekmektedir. Bu açıdan Tahir Canan’ın derhal tahliye edilmesini ve toplumsal hayata, ailesi ve dostları ile yaşamı paylaşmaya katılmasını beklemekteyiz.” (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

EMEP: Yasak kararı çözümsüzlükte ısrardır

SONRAKİ HABER

İspanya kemer sıkmaya devam ediyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...