21 Haziran 2017 21:23

Alnında 'enayi' yazan uyuşturucu satıcısı serbest bırakıldı

Beyoğlu'da merdivenlerde baygın halde bulunan genç kadına uyuşturucu verdiği iddiasıyla gözaltına alınan A.K. serbest bırakıldı.

Paylaş

Taksim Beyoğlu'daki Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü'nün yanı başındaki merdivende baygın bulunan genç kadına uyuşturucu verdiği iddiasıyla gözaltına alınan alnında "enayi" dövmesi olan  A.K. serbest bırakıldı.

Taksim'deki Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü'nün hemen yanı başındaki ara sokakta baygın halde genç bir kadın bulundu. Görgü tanıkları, genç kadının alnında "enayi" dövmesi bulunan bir şahın verdiği uyuşturucu maddeyi kullandıktan sonra bayıldığını söyledi. Genç kadın için sağlık ve polis ekiplerine haber verildi.

Olaya şahit olan bir otopark görevlisi, "Buralarda dolaşan bir kişi var. Kıza uyuşturucu madde içirdi. Kız burada bayıldı kaldı. Bonzai denilen bir illet var. Buralarda ve civarda genelde içiliyor.Devlet büyüklerimizden rica ediyorum. Buna bir çare bulun.Yazık bu çocuklara" dedi.

Bölgede aynı durumda birçok kişinin olduğunu belirten bir mahalle esnafı, "35 yaşlarında alnında 'enayi' yazan dövmeli bir adam kıza uyuşturucu madde içirmiş. Biz kızı baygın halde görünce adamı yakaladık. Ama polis ekipleri gelmeyince adam kaçtı. Biz olay yerine ambulans çağırdık. Ambulans geldi kıza şeker verdi gitti" diye konuştu.

Sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra ayılan genç kadın bölgeden ayrıldı.

GÖZALTINA ALINDI

Genç kadına uyuşturucu maddeyi verdiği idda edilen  A.K. Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından akşam saatlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, alnında bulunan "enayi" dövmesi bulunan  A.K. 'yi Beyoğlu Taksim Polis Merkezi Amirliği'ne teslim etti. 

SERBEST BIRAKILDI

Beyoğlu Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifade veren genç kadının A. K. hakkında şikayetçi olmadığı öğrenildi. A.K. işlemlerinin tamamlanmasının ardından gece saatlerinde serbest bırakıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

'IŞİD, tarihi camiyi havaya uçurdu' iddiası

SONRAKİ HABER

Bakan Bozdağ: Yargı kararları E-5'te yürüyerek denetlenmez

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...