19 Haziran 2017 22:24

17 yaşındaki kızını öldürüp intihar etti

Erdal Günlü, daha önce sosyal medyada fotoğraf paylaştığı için fiziksel şiddet uyguladığı 17 yaşındaki kızı Rana'yı tabanca ile öldürüp intihar etti.

Paylaş

İzmit'te, 41 yaşındaki Erdal Günlü, kızı 17 yaşındaki Rana Günlü'yü tabanca ile ateş ederek öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Ağır yaralanan Erdal Güllü kaldırıldığı hastanede öldü.

Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Rana Günlü'nün cansız bedeni otopsi icin morga kaldırıldı. Ailenin yakınları olayı öğrenerek eve geldi. Burada Rana ve Erdal Günlü'nün öldüğünü öğrenen yakınları fenalık geçirdi.

FOTOĞRAF PAYLAŞTIĞI İÇİN FİZİKSEL ŞİDDET UYGULAMIŞ

Erdal Günlü'nün yıllar önce eşinden boşandığı, lise öğrencisi olan kızı Rana Günlü'nün Eskişehir'de annesinin yanında kaldığı öğrenildi.

Erdal Günlü'nün bir cinayet davasında suça iştirak ettiği için 12 yıl hapis cezası aldığı, 9 ay önce cezaevinden çıktığı belirtildi.

Erdal Günlü'nün yaklaşık 1 ay önce Eskişehir'den ziyaretine gelen kızını sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar nedeniyle dövdüğü, okulların tatil olmasının ardından ise Rana'yı güçlükle ikna ederek yanına getirdiği öğrenildi.

Rana Günlü'nün ağabeyi Olcay Günlü, babasının Rana'yı özlediğini söyleyerek yanına gelmesini istediğini, kardeşinin ise dün İzmit'e geldiğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Kocaeli/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Filistin'e 10 bin ton insani yardım ve 10 milyon dolar hibe

SONRAKİ HABER

Londra yangını: Bir yangın ve iki sınıf

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...