19 Haziran 2017 20:36

Bankadan çektiği krediyi ödeyemeyen işçi intihar etti

Manavgat'ta inşaat ustası olarak çalışan Ahmet Bayar, bankadan çektiği kredinin taksitlerini ödeyemeyince bunalıma girip intihar etti.

Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde inşaat ustası olarak çalışan 32 yaşındaki Ahmet Bayar, otomobilinde av tüfeğiyle intihar etti. Bayar’ın bir süredir ekonomik sıkıntıda olduğu ve bankadan çektiği kredinin taksitlerini ödeyemediği için bunalıma girip intihar ettiği iddia ediliyor.

Manavgat’ın Emek Camii yakınlarında iftar saatinde bir otomobilden silah sesi geldiğini duyanlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede otomobilin sürücü koltuğunda oturan Ahmet Bayar'ın av tüfeğiyle başına ateş ederek intihar ettiği belirlendi.

Ahmet Bayar’ın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından morga konuldu. Olayı haber alıp gelen yakınları fenalık geçirdi.

KREDİ BORÇLARINI ÖDEYEMEDİ

Evli ve 2 çocuk babası olan Ahmet Bayar’ın inşaat ustası olarak çalıştığı belirtildi. Ahmet Bayar’ın bankadan kredi çektiği ve bir süre önce ekonomik olarak sıkıntı yaşamaya başladığı belirtildi. Son 3 aydır kredi borçlarını ödeyemeyen Bayar’ın sıkıntılarını yakınlarıyla paylaştığı ancak borçları nedeniyle iyice bunalıma girdiği bildirildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Uludere'de çatışma: 1 asker ve 2 korucu yaralandı

SONRAKİ HABER

Dunford: SDG'ye verilen silahları çok sıkı denetliyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa