19 Haziran 2017 13:39

Dilipak: Kılıçdaroğlu cezaevine gidiyor

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak ‘Teşekkürler Kılıçdaroğlu!’ başlıklı yazısında Kılıçdaroğlu’yu ‘cezaevi’yle tehdit etti.

Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet yürüyüşünden rahatsız olan yandaş köşe yazar tehditlerini sürdürüyor. 

Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak ‘Teşekkürler Kılıçdaroğlu!’ başlıklı yazısında CHP liderinden yürüyüşü bitirmesini istedi, bununla da yetinmeyerek bir de Kılıçdaroğlu’yu ‘cezaevi’yle tehdit etti.

“Çakma Gandi’nin çakma gezisi sanırım siyasi mizah için iyi bir malzeme olacak” diyen Dilipak, yürüyüşe ilginin olmadığını iddia etti. 
CHP liderini cezaevi ile tehdit eden Dilipak şöyle yazdı: “İddia gerçekse, MİT TIR’ları görüntülerini Ekrem Dumanlı Kılıçdaroğlu’ya, Kılıçdaroğlu Enis Berberoğlu’ya, o da Can Dündar’a vermiş! Kılıçdaroğlu’nun telaşı da, Erdoğan’ın yürüyüşle ilgili açıklamasında yargı uyarısının sebebi de şimdi daha iyi anlaşılıyor. Kılıçdaroğlu’nun “cezaevine doğru büyük yürüyüş”ü sürüyor. Kendi ayağı ile tıpış tıpış gidiyor. Durmak yok yola devam” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Star yazarı Taşgetiren’in yazısı sansürlendi iddiası

SONRAKİ HABER

'Mülteci statüsü verilmeli ve Göç Bakanlığı kurulmalı’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...