18 Haziran 2017 09:41

12 yıl önce öldürülen Sevda Toper'in katil zanlıları bulundu

12 yıl önce bir parkta cansız bedeni bulunan Sevda Toper'in katil zanlısı olarak gözaltına alınan eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderi, tutuklandı.

Paylaş

9 Ocak 2005 tarihinde Sivas'ta 80. Yıl Bulvarı'ndaki bir parkta, 32 yaşındaki Sevda Toper'in cansız bedeni bulundu. Toper'in bıçaklanarak öldürüldüğü ve bacağının vahşi hayvanlar tarafından parçalandığı tespit edildi.

Sevda Toper cinayetinin aydınlatılması için olaydan 12 yıl sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından özel bir ekip kuruldu.

Yapılan fiziki ve teknik takipler sonucu, olayın şüphelileri olduğu iddiasıyla eşi Muhsin T., kayınvalidesi Fatma Ö., kayınbiraderleri Fazlı T. ve Sinan Ş. Sivas'ta, diğer kayınbiraderi Zekariye T. ise Antalya'da gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden eşi Muhsin T., kayınvalidesi Fatma Ö. ve kayınbiraderi Zekeriya T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer kayınbiraderleri Sinan Ş. ve Fazlı T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Birlikte yaşadığı kadını bıçaklayıp intihar etmeye çalıştı

SONRAKİ HABER

Canlı hayvan pazarında yaprak kımıldamıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...