18 Haziran 2017 09:27

Birlikte yaşadığı kadını bıçaklayıp intihar etmeye çalıştı

Muğla Ortaca'da birlikte yaşadığı Filiz B.'yi bıçaklayan Adnen G. intihar girişiminde bulundu. Yaralı kadının durumunun ağır olduğu bildirildi.

Paylaş

1 çocuk babası Adnen G. (46) dün saat 04.00 sıralarında Terzialiler Mahallesi'nde, birlikte yaşadığı 35 yaşındaki Filiz B.'ye mutfaktan aldığı bıçakla saldırdı. Karın boşluğundan yaralanan Filiz B., güçlükle sokağa çıkıp yardım istedi.

Sesleri duyan komşularının haber vermesi üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri Filiz B.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Filiz B., ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ardından eve giren polis ekipleri, Adnen G.'yi de içeride karnından yaralı halde yerde buldu. Filiz B.'ye saldırdıktan sonra aynı bıçakla intihar girişiminde bulunduğu belirlenen Adnen G. için de ambulans çağırıldı. Adnen G., Ortaca Özel Yücelen Hastanesi'ne götürüldü.

İlk müdahalenin ardından yaralılardan Filiz B., Fethiye Devlet,  Adnen G. ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Filiz B.'nin sağlık durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Adnen G.'nin polise verdiği ilk ifadesinde, aldatıldığını düşündüğü için tartışma çıktığını ve Filiz B.'ye bu nedenle saldırdığını söyledi. (Muğla/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Gıda Mühendisleri Odası'ndan asker zehirlenmeleri açıklaması

SONRAKİ HABER

12 yıl önce öldürülen Sevda Toper'in katil zanlıları bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa