17 Haziran 2017 08:11

İhraç edilen kamu emekçileri için dayanışma konseri

İstanbul'da KESK üyeleri ihraç edilen üyeleri için dayanışma konseri düzenledi.

Paylaş

İstanbul KESK Şubeler Platformu, Bostancı Gösteri Merkezi’nde KHK’lerle işinden atılan üyeleri ile dayanışma amacıyla konser düzenledi.

Dün akşam gerçekleşen konserin öncesinde gösteri merkezi önünde açlık grevlerinin 100. günü nedeniyle Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için 100 balon uçuruldu. Burada yapılan basın açıklamasına Eğitim Sen Genel Başkanı Feray Aytekin Aydoğan ve Eğitim Sen Genel Merkez Yöneticisi Ebru Yiğit de katıldı.

Dayanışma konserine Bandista, Rojda, Haluk Tolga, Burhan Berken, Hilmi Yarayıcı ve Erdal Bayrakoğlu ezgileri ile destek verdi. 

Etkinlik sinevizyon gösteriminin ardından KHK ile işinden çıkarılan KESK üyeleri adına Nuray Şimşek bir konuşma yaptı. Şimşek, “Onurlu bir yaşamı savunduğumuz için buradayız. Türkiye’nin dört tarafında direnişimiz aylardır sürüyor. Adımızı ihraç listelerine yazanlar evlere kapanmamızı istediler. Birbirimize destek verdik, kol kola girdik. Onurumuz dimdik ayakta. Nuriye ve Semih’i yaşatacağız. Zafer direnen emekçinin olacak” dedi. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan: Nazi benzetmesinin arkasındayım

SONRAKİ HABER

CHP İzmir'de de 'adalet yürüyüşü'ne başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...