16 Haziran 2017 10:41

TÖB-DER yöneticilerinden Mehmet Ali Keskin toprağa verildi

TÖB-DER kurucularından Emek Partisi üyesi, emekli eğitimci Mehmet Ali Keskin toprağa verildi.

Paylaş

Çorum Sungurlu TÖB-DER’in kurucusu ve yöneticilerinden Emek Partisi üyesi, emekli eğitimci Mehmet Ali Keskin toprağa verildi.

76 yaşında yaşamını yitiren Keskin’in Bornova Atatürk Mahallesi Cemevinde düzenlenen cenaze töreninde konuşan, Emek Partisi İl Başkanı Cabbar Demirci, Keskin'in yaşamının son günlerine kadar demokrasi mücadelesinin içinde yer aldığını dile getirdi.

Mehmet Ali Keskin’in 12 Eylül’deki baskılar karşısında da boyun eğmediğini ifade ederek, “Mehmet Ali yoldaş ölünceye kadar demokrasi ve özgürlükler mücadelesinde olmuştur. Hayatını buna adamıştır. Örnek bir yoldaşımızdı. Onun anısını ve mücadelesini yaşatacağız” dedi. 

Emek Partisi üyesi Sevgi Ersan da 12 yaşında tanıdığı Mehmet Ali Keskin’den, kendisinin ve onunla tanışan herkesin çok şey öğrendiğini dile getirerek, “Annesi Satı Ana, tıpkı Gorki’nin ‘Ana’sı gibiydi, hepimizde emeği vardı” dedi.

“Yaşasın devrim ve sosyalizm” sloganlarının ardından tören sonlanırken Keskin’in cenazesi Yeni Bornova Mezarlığı’nda toprağa verildi. (İzmir/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Gürsel Tekin, Enis Berberoğlu'yu ziyaret etti

SONRAKİ HABER

Sakarya'da Suriyelilere saldırı: Evleri bastılar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...