16 Haziran 2017 09:37

İvedik yangınında arkadaşlarını kurtarmak isterken can verdi

İvedik Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yangında yaşamını yitiren Selçuk Aktülün'ün arkadaşlarını kurtarmak için yangının içerisine daldığı ortaya çıktı.

Paylaş

Ankara'da İvedik Organize Sanayi'de çıkan yangında yaşamını yitirenlerin sayısı üçe çıktı. Öte yandan yangında hayatını kaybeden Selçuk Aktülün’ün, o sırada dışarıda olmasına rağmen içerideki arkadaşlarını kurtarmaya çalışırken can verdiği, dışarıya çıkardıklarından birinin de yaşamını yitiren Selman Değirmenci olduğu ortaya çıktı.

32 yaşında ve 2 çocuk babası olan Aktülün, olay yaşandığında  işyerinin önündeydi. Yangında kalan arkadaşlarını kurtarmak için içeri giren Aktülün, ağır yaralanan Selman Değirmenci’yi dışarı çıkardı. Bir daha içeri girdiğinde ise çıkamadı. Aktülün’ün kurtardığı Selman Değirmenci ise Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ancak Değirmenci’den de acı haber geldi. Yanık ünitesinde tedavisi süren Değirmenci yaşamını yitirdi. Böylece yangında ölenlerin sayısı üçe yükseldi. Yangında yaşamını yitiren Aydın Terzioğlu ise 65 yaşındaydı.

SURİYELİ ÇOCUKLAR DA ÇALIŞIYORDU

Öte yandan yangının yaşandığı dükkanda 3 Suriyeli çocuğun çalıştırıldığı iddia edildi. 12-14 yaşlarındaki çocukların sabah saatlerinde patronun diğer işyerine çalışmaya gönderildiği, çocukların bu sayede yangının yaşandığı yerden uzakta oldukları belirtiliyor. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

15-16 Haziran yıl dönümü: DİSK eylem yaptı, iş bıraktı

SONRAKİ HABER

Cezaevinden firar eden IŞİD'li Şarköy'de yakalandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...