16 Haziran 2017 06:40

Marmaris'ten 'Adalet Yürüyüşü'ne destek

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çeşitli kitle örgütlerine üye 6 kişi, Muğla Adliyesi'ne, 'Herkes için adalet' adı altında yürüyüş başlattı.

Paylaş

Marmaris'te çeşitli kitle örgütlerine üye 6 kişi, 'Herkes için adalet' adlı yürüyüş düzenleme kararı aldı. Dün akşam saatlerinde ilçe çıkışında bir araya gelen grup, Muğla Adliye Sarayı'na yürüyüşe başladı. Yürüyüş öncesinde CHP İlçe Başkanı Acar Ünlü ile çeşitli kitle örgütleri, 'Herkes için adalet' yazılı dövizlerle gruba destek verdi.

Yürüyüşe katılanlardan, Balyoz Davası'nda 2 yıl 9 ay tutuklu kaldıktan sonra beraat eden Deniz Kurmay Kıdemli Albay Derya Ön, etkinlik öncesi grup adına açıklama yaptı. Bir parti veya sivil toplum kuruluşu olarak değil, bireysel olarak eylem gerçekleştirdiklerini belirten Ön, "Ülkemizde yüz binlerce insan gibi bende bir dönem haksızlığa uğradım. Ülkemizde yaşanan haksızlıkları tekrar dile getirip, protesto etmek için bir araya geldik. Artık sıranın bize gelmesini beklemenin anlamı yok. Halkımızda farkındalığı artırmak ve son yaşananlarla hassasiyeti üst düzeye çıkarmak istiyoruz. Etap etap Marmaris'ten Muğla'ya yürüyüş yapacağız. Pazartesi günü Muğla Adliye Sarayı önünde eylemimizi sonlandıracağız" dedi.

Açıklama sonrası grup, destek verenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek sırtlarındaki çantada 'Herkes için adalet' yazılı dövizlerle Muğla'ya gitmek için karayolunun güvenlik şeridinde yürüyüşe geçti. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Rusya: IŞİD Lideri Bağdadi'yi öldürmüş olabiliriz

SONRAKİ HABER

Türkiye, Rusya’ya üzüm ve çilek sevkiyatına başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa