16 Haziran 2017 00:17

Tüm çocuklar için bir fidan

10 Ekim Ankara Katliamı'nda yaşamını yitiren EMEP Beyoğlu İlçe Yöneticisi Gökmen Dalmaç'ın katliamdan sonra dünyaya gelen oğlu bir yaşına giriyor.

Paylaş

10 Ekim Katliamı’nda hayatını kaybeden Emek Partisi Beyoğlu İlçe Yöneticisi Gökmen Dalmaç’ın, katliamdan hemen sonra dünyaya gelen oğlu Gökmen, Cumartesi günü bir yaşına giriyor. Gökmen Dalmaç’ın Sağlık Emekçisi eşi Firdevs Tat Dalmaç, oğlunun yaş günü dolayısıyla cumartesi günü saat 16.00’da hem küçük Gökmen hem de tüm çocuklar için fidan dikecek.  

Kağıthane’de bulunan Sadabat Parkı Hasbahçe Mesire alanında yapılacak etkinliğe ilişkin Evrensel'e konuşan Dalmaç, etkinliğin amacını şu sözlerle anlattı: “Oğlumun birinci yaş gününü kutlayacağız. Onunla büyüyecek ağaçlar olsun istedim. Zeytin ağaçları tehlikedeyken bir ağaç bir ağaçtır dedim. Ağaç düşmanları varken çocuklarımıza bir ağaç kalsın istedim.” Fidan dikme çağrısının büyük ilgi gördüğünü de söyleyen Dalmaç, “Şu an bir sürü ağaçlarımız var. Daha da yayılmasını ve paylaşılmasını istiyoruz. Bu yüzden herkes bulunduğu bölgede fidan dikerek bu çağrıya yanıt verebilir. Derdim sadece acılarımızı paylaşmak değil aynı zamanda sevinçlerimizi de paylaşmak...” diye konuştu (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Baskıyla oyunla sendika değişti: İlk işçi hakları gasbedildi

SONRAKİ HABER

Haklarımızı teslim etmeyeceğiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...