15 Haziran 2017 15:52

Maçka Parkı'nda 'Adalet Nöbeti' devam ediyor

CHP İstanbul İl Başkanlığının Maçka Parkı'nda başlattığı 'Adalet Nöbeti'nin ilk günü sona erdi.

Paylaş

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat’ın çağrısıyla bu sabah saatlerinde Maçka Parkı’nda başlatılan adalet nöbetinin ilk günü sona erdi. Adalet nöbeti, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a gerçekleştirdiği yürüyüş sona erene kadar Maçka Parkı’nda devam edecek. CHP’liler eş zamanlı olarak CHP’li milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklu bulunduğu Maltepe Cezaevi önünde de adalet nöbetlerini sürdürecek. İstanbul’da adalet nöbetlerinin merkezi Maçka Parkı olarak belirlenirken cezaevi önündeki nöbeti de her gün sırasıyla bir CHP ilçe örgütü devam ettirecek. 

NÖBET ETKİNLİKLERLE DEVAM EDECEK

Adalet nöbetleri sürecince her gün Maçka Parkı’nda söyleşiler, konserler ve tiyatro ile film gösterimleri gerçekleştirilecek. Ayrıca her gün Maçka Parkı’ndaki adalet nöbetinde yeryüzü sofraları kurularak iftar yapılacak. Maçka Parkı’nda 16 Haziran Cuma günü saat 16.00’da Tiyatrocu ve Yönetmen Orhan Alkaya; saat 19.00’da ise Akademisyen-Köşe Yazarı Özgür Mumcu söyleşi gerçekleştirecek. Saat 17.00’de ise Ataşehir Gençlik Orkestrası sahne alacak. İftardan sonra da yine aynı alanda yönetmen ve oyuncularıyla birlikte 'Bu Son Olsun' filminin gösterimi yapılacak. 

CHP İstanbul İl Başkanlığının adalet nöbetlerine ilişkin şu ana kadar çok sayıda sendika, meslek örgütü, sivil toplum kuruluşu ile gazeteci, yazar ve sanatçılar da destek açıklaması yaptı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kardeşine istismardan tutuklandı

SONRAKİ HABER

Gülmen ve Özakça’ya balonlu destek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...