14 Haziran 2017 18:51

KESK, ihraç edilen emekçilerle dayanışma gecesi düzenleyecek

KESK İstanbul Şubeler Platformu,  ihraç edilen üyeleriyle dayanışmak ve Gülmen ve Özakça'nın durumuna dikkat çekmek için gece düzenleyecek.

Paylaş

KESK İstanbul Şubeler Platformu,  ihraç edilen üyeleriyle dayanışmak ve Semih Özakça ve Nuriye Gülmen’in durumuna dikkat çekmek için dayanışma gecesi düzenleyecek. Bostancı Gösteri Merkezinde 16 Haziran Cuma günü saat 19.00’da yapılacak etkinlikte Rojda, Bandista, Erdal Bayrakoğlu, Grup Abdal Tolga İlhan, Burhan Berken, Hilmi Yarayıcı ve Domane Dersim sahne alacak. 

Etkinlikle OHAL’in son bulması, KHK’lerin tüm sonuçları ile iptal edilmesi ve ihraç edilen tüm kamu emekçilerinin işlerine geri dönmesi taleplerini dile getireceklerini aktaran Platform Dönem Sözcüsü Kadri Kılıcı, AKP’nin kamu emekçilerini işten atarak terbiye etmeye çalıştığına dikkat çekti ve “Hükümetin bu saldırılarını dayanışmayla püskürteceğiz. İhraç edilen KESK üyesi 3 bin 300 arkadaşımız var. Bu etkinlikler arkadaşlarımızla dayanışmak amacıyla yapılacak” diye konuştu. (İstanbul/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

CHP'lilerden Berberoğlu'na destek nöbeti

SONRAKİ HABER

Cristiano Ronaldo vergi kaçırmakla suçlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...