14 Haziran 2017 18:42

CHP'lilerden Berberoğlu'na destek nöbeti

Cumhuriyet Halk Partililer, tutuklanarak cezaevine konulan İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'na destek için Maltepe Cezaevi önünde nöbete başladı.

Paylaş

Cumhuriyet Halk Partililer, tutuklanarak cezaevine konulan İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'na destek için Maltepe Cezaevi önünde toplandı. Aralarında milletvekilleri, İl, İlçe yöneticileri ve partililerin olduğu 100 kişilik grup, cezaevi karşısında iftar yaptı. Daha sonra alkışlar eşliğinde cezaevi kapısına yürüyen grup adına CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, bir açıklama yaptı.

Canpolat, İstanbul ilçe örgütlerinin cezaevi önünde nöbet tutacağını belirterek, "Biz bu akşama dağılıyoruz. Sadece Maltepe İlçe örgütümüz kalacak. 39 ilçe her gün burada nöbet tutacak. Biz yarın saat 11.00'de Maçka Parkı'nda buluşacağız. Maçka Parkı'nda genel başkanımızın gelişini bekleyeceğiz. Yarın bütün İstanbulluları Maçka Parkı'na bekliyorum" dedi.

Destek olmak için gelen bir partili ise, "Bugün destek olmaya geldik. Sorun, ülkemizin hukuksuz bir duruma sürükleniyor olması. Bu ülkenin taşıyabileceği bir nokta değil" diye konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından gelen gruplar dağılırken, Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Örgütü cezaevi önünde nöbet tutmaya başladı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Kılıçdaroğlu: Ankara'dan İstanbul'a kadar yürüyeceğiz

SONRAKİ HABER

KESK, ihraç edilen emekçilerle dayanışma gecesi düzenleyecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa