14 Haziran 2017 11:33

Sarıgazi Muhtarı Göker Göktaş gözaltına alındı

Geçen hafta Savcılık talimatıyla evinden alınarak ifadesi alınan Sarıgazi Muhtarı Göker Göktaş bu sabaha karşı evi basılarak gözaltına alındı.

Paylaş

Sarıgazi Mahalle Muhtarı Göker Göktas dün gece sabaha karşı evi polis tarafından basılarak gözaltına alındı. Muhtar Göktas geçen hafta savcılık talimatı ile evinden alınarak ilçe emniyet müdürlüğüne götürülerek ifadesi alınmıştı.  

Muhtar Göktaş’ın gözaltına alınmasına tepki gösteren Sarıgazi halkı Göktaş mahkemeye çıkarılıncaya kadar işin takipçisi olacaklarını belirterek: “Biz bunu bekliyorduk. Muhtarımız halktan ve emekçileriden yana. Çocuk parkının imara açılmasına, gençlerimizin uyuşturucu ile öldürülmesine seyirci kalmadığı için siyasi olarak hükumete biat etmediği için bu baskı ve zorbalığa maruz kaldı. Buna sessiz kalmayacağız sonuna kadar işin takipçisi olacağız” dedi. 

Ayrıca İnönü Mahallesi Muhtarı Hasan Nacar, Atatürk Mahallesi Muhtarı Cennet Tan Yıldız, Meclis Mahallesi Muhtarı Hasan Agtepe, Kemal Türkler Mahallesi Muhtarı Kazım Özmen, Emek Mahallesi Muhtarı Murat Bilikli açıklama yaparak Göker’e sahip çıktıklarını, Göker’in derhal serbest bırakılmasını istedi. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

Ağabeyinin işkenceyle öldürdüğü Amine'nin davası ertelendi

SONRAKİ HABER

ABD'de silahlı saldırı: Cumhuriyetçi Kongre üyesi yaralandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa