İvedik Organize Sanayi Bölgesinde patlama: 3 ölü

Ankara’da İvedik Organize Sanayi Bölgesinde bir işyerinde meydana gelen yangında 3 kişi hayatını kaybetti.

14 Haziran 2017 10:19
Paylaş

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde bir işyerinde gerçekleşen patlama sonucunda yangın çıktı. 3 kişi yaşamını yitirdi.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunan İvedik Organize Sanayi Bölgesinde patlama meydana geldi.

Otomobil yedek parçaları ile motor yağı satan iş yerindeki patlama sonucunda Aydın Terzioğlu ve ilk belirlemede kayıp olan Selçuk Aktülün yaşamını yitirdi, 2’si ağır olmak üzere 4 işçi ise yaralandı.

Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi patlama sonucunda çıkan yangını söndürürken, görgü tanıkları yaralı işçilerin çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye ulaştırıldığını söyledi.

SELMAN DEĞİRMENCİ DE HAYATINI KAYBETTİ

İlk belirlemede kayıp olan Selçuk Aktülün'ün patlama sırasında dışarıda olmasına rağmen içerideki arkadaşlarını kurtarmaya çalışırken can verdiği ortaya çıktı. Aktülün'ün yangın yerinden çıkardığı Selman Değirmenci ise tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

İVEDİK OSB BAŞKANI ‘YANGIN YOK’ DEDİ

Yangının olduğu yere gelen İvedik Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hasan Gültekin, gazetecilere açıklama yaptı. Gültekin, "Bir patlama yok, sebebi belli olmayan bir yangın çıktı. Etrafta bir zarar yok, sadece yangının bulunduğu işyerinde hasar var" dedi. (Ankara/EVRENSEL)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

‘Zorla yerinden etme kabul edilemez’

SONRAKİ HABER

Tokat’ta istihdam yolsuzluğu: 12 gözaltı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa