09 Temmuz 2012 10:06

AKP’den Kurtulmuş’a sıcak mesaj

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ve Demokrat Parti (DP) Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun AKP’ye katılacağı iddialarının ardından başlayan tartışmaya, AKP Ankara Milletvekili Haluk Özdalga da katıldı.Özdalga, “Kurtulmuş ve Soylu’nun katılması Ak Parti’yi güçlendirir. Türkiye ve demokratik siyaset bu

AKP’den Kurtulmuş’a sıcak mesaj
Paylaş

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ve Demokrat Parti (DP) Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun AKP’ye katılacağı iddialarının ardından başlayan tartışmaya, AKP Ankara Milletvekili Haluk Özdalga da katıldı.

Özdalga, “Kurtulmuş ve Soylu’nun katılması Ak Parti’yi güçlendirir. Türkiye ve demokratik siyaset bundan kazançlı çıkar” ifadelerini kullandı. Yazılı bir açıklama yapan Özdalga, Kurtulmuş’un Has Parti’nin başkanı olduğunu hatırlatarak AKP’ye kurumsal bir katılımın “en uygun çözüm” olduğunu savundu.

KURTULMUŞ NET YANIT VERMEDİ

Kurtulmuş ile AKP arasındaki ipler, AKP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in “Numan Kurtulmuş Ak Parti’ye katılmak istedi, katılım bireysel olabilir” yönündeki açıklamasıyla gerilmişti.

Kurtulmuş, kendisinin bu konunun AKP MYK’sinde görüşüldüğü hakkında bilgi sahibi olduğunu fakat kendisine bu yönde bir talep iletilmediğini ifade etmişti. Süreci bir “itibarsızlaştırma” olarak değerlendiren Kurtulmuş, “Benim herhangi bir şekilde konuşmadaki muhatabım Başbakan Erdoğan’dır, başka kimse değildir” demişti. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Yüksekdağ: AKP için her yöntem meşru

SONRAKİ HABER

KCK davası avukatları 3. Yargı Paketi’ne itiraz etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...