14 Haziran 2017 09:22

Torbalı'da trafik kazası: 2 ölü, 10 yaralı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, arıza yapan otomobil ve ona yardım için duran TIR'a servis minibüsü çarptı. Kazada, 2 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Paylaş

Saat 05.30 sıralarında Selçuk'tan Torbalı yönüne giden Berke Adan (18) yönetimindeki otomobil, İzmir-Aydın Otoyolu Torbalı gişeleri yakınında arızalandı. Yolun sağında duran Adan, inip arızayı gidermek için uğraşmaya başladı. Bu sırada TIR şoförü Yahya Koç da (43) Adan'a yardım etmek için durdu.

Adan ve Koç, arıza giderilemeyince otomobili TIR'a halatla bağlayarak tamirciye çekmeye karar verdi. Halatı bağlamaya çalıştıkları sırada arkadan gelen Bülent Arhan yönetimindeki servis minibüsü, otomobile çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle sürüklenen otomobil ile çekme halatını bağlamaya çalıştıkları TIR'ın arasına sıkışan Adan ve Koç, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Servis minibüsün şoförü Arhan ile tütün fabrikasında işçi olarak çalıştıkları öğrenilen Yüksel Yıldız, Özay Aydın, Halise Yıldız, Halife Yağcı, Dudu Gültekin, Sabahat Öz, Ümmügül Bakar, Fatih Korkmaz ve Latif Korkmaz ise yaralandı.

Yaralılar, Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Bakanlık Kimya Mühendisleri Odasına dava açtı

SONRAKİ HABER

EMEP: 15-16 Haziran işçilere yol gösteriyor 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...