13 Haziran 2017 09:37

Dağ çileği toplamak için ormana giden yaşlı kadın kayboldu

Kastamonu'da dağ çileği toplamak için ormana giden 90 yaşındaki Ganime Salcıoğlu'dan 1 gündür haber alınamıyor.

Paylaş

Kastamonu'nun İnebolu ilçesine bağlı Çiçekyazı Köyü Çandır Mahallesi'nde oturan 90 yaşındaki Ganime Salcıoğlu, dün dağ çileği toplamak için evinden çıktıktan sonra kayboldu. Salcıoğlu, dünden bu yana yapılan aramalarda bulunamadı.

Ganime Salcıoğlu, dün saat 11.00 sıralarında çocuklarıyla birlikte oturduğu evinin önünden dağ çileği ve ot toplamak için evden ayrıldı. Yaşlı kadın iftar vaktine kadar geri dönmeyince ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri evin çevresinde ve ormanlık alanda arama yaptı. Daha sonra ADAF ve UMKE ekipleri de aramalara katıldı. Jandarmanın özel eğitimli köpeği eşliğinde gece saat 02.30'a kadar yapılan aramalar, sabah saatlerinde yeniden başladı. Ancak dünden bu yana yapılan aramalarda Ganime Salcıoğlu'na ulaşılamadı.

Ganime Salcıoğlu'nun birlikte oturduğu damadı Musa Salcıoğlu, jandarmaya verdiği bilgide Salcıoğlu'nın yaşına rağmen çok dinç olduğu, her gün dağ çileği ve ot toplamak için ormana gittiğini ama hava kararmadan mutlaka geri döndüğünü söyledi. Musa Salcıoğlu, "Daha önce hiç böyle olmamıştı. Oruçlu olduğu için baygınlık geçirmiş, düşmüş yaralanmış olabilir" dedi.

Aramalar sürerken Ganime Salcıoğlu'nun yoldan geçen bir araca binerek köyden uzaklaşmış olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

İç Ege'de kuvvetli yağış uyarısı

SONRAKİ HABER

Tanju Çolak serbest bırakıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...