12 Haziran 2017 14:57

‘Şair Ceketli Çocuk’ 25 Haziran’da çıkacak

Avukat ve Yazar Arzu Paluri Kal Demirci’nin Kazım Koyuncu’yu anlatan 'Şair Ceketli Çocuk' isimli kitabı 25 Haziran’da okuyucuyla buluşacak.

Paylaş

Avukat ve Yazar Arzu Paluri Kal Demirci’nin, 2005 yılında hayatını kaybeden Sanatçı Kazım Koyuncu’yu anlatan “Şair Ceketli Çocuk” isimli kitabı, Koyuncu’nun ölüm yıl dönümü olan 25 Haziran’da, Chiviyazıları Yayınevinden çıkacak. Arzu Paluri’nin Kazım Koyuncu ile dostluklarını kaleme aldığı kitabın geliri Ali İsmail Korkmaz Vakfına bağışlanacak.

Arzu Paluri, “Şair Ceketli Çocuk”u neden yazdığını şöyle anlatıyor: Hikayenin başladığı yere burada girmeyeceğim ancak hikaye hiç son bulmadı ve sanırım son nefesimi verene kadar da bana dair olan kısmı hep yaşayacak. Biraz da bu yüzden; anılarımız uçup gitmesin diye, o güzel insanın tek bir sözü bile havada kaybolmasın diye, internet mesajlaşması ya da telefona yanıt verişinde bile bir farkındalık yaratan bu adam biraz daha iyi ve doğru anlaşılsın diye, ona verdiğim sözü tutayım diye ya da bunlardan hiçbiri… Sadece bu dünyadan bir Kazım geçti diye... (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Barış isteyene ihraç, katliam isteyene ‘yer değişikliği’

SONRAKİ HABER

Kazım Koyuncu Göztepe'de anılacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa