09 Temmuz 2012 05:35

Emekli köprü trafiğe açıldı

Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprülerindeki bakım çalışması nedeniyle yoğunlaşan trafiğin rahatlatılması amacıyla eski Galata Köprüsü trafiğe açıldı.Eski Galata Köprüsü'nde iki yaka arasındaki kara bağlantıları ve dubaların bakımı tamamlanan köprüde teknik bakımlar da yapıldı. Köprün

Emekli köprü trafiğe açıldı
Paylaş

Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprülerindeki bakım çalışması nedeniyle yoğunlaşan trafiğin rahatlatılması amacıyla eski Galata Köprüsü trafiğe açıldı.

Eski Galata Köprüsü'nde iki yaka arasındaki kara bağlantıları ve dubaların bakımı tamamlanan köprüde teknik bakımlar da yapıldı. Köprünün eklem bağlantı noktaları, elektrik tesisatı, asfalt bakımı, giriş çıkış rampaları değiştirildi. Trafik yön levhaları da yerleştirilen köprü bugün Balat-Hasköy arasında trafiğe açıldı.
Eski Galata Köprüsü'nün trafiğe açılması sürücüleri de memnun etti. Köprüden ilk geçenlerden Nevzat Tezcan, Galata Köprüsü'nün trafiğe açılmasıyla, Haliç Köprüsü'ndeki bakım çalışmalarından dolayı sıkışan İstanbul trafiğinin rahatlayacağını söyledi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Süren operasyonlar barışın sesini boğuyor

SONRAKİ HABER

Çiçek'e göre Alevilerin ibadet yeri Cami!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...