12 Haziran 2017 06:01

Avcılar'da rugby heyecanı kısa sürdü

Avcılar'da kısa süre önce kurulan Firuzköy Rugby takımı, Ottomans ile oynadığı Play-Off rövanş maçında 15-20 mağlup oldu.

Paylaş

Farklı sporların da yaygınlaştırılabilmesi amacıyla Avcılar'da belediyenin desteği ile yapılan çalışmalar kapsamında Firuzköy Mahallesi'nde rugby takımı kuruldu.

Firuzköyspor Rugby Takımı'nın Başkanı Recep Baş, takımı ağırlıklı olarak minder güreşçilerinden oluşturduklarını, Türkiye Rugby Ligi'nde yer alabilmek için yaptıkları başvuruların ardından rakip takım Ottomans ile Firuzköy Atatürk Stadı'nda oynadıkları ilk Play-Off maçını önde kapattıklarını söyledi.

Recep Baş, aynı rakiple aynı sahada oynayacakları rövanş maçını şansız biçimde 20- 15 kaybedince 1. Lig umutlarının tükendiğini söyledi.

Baş, Türkiye Rugby 1'inci Ligi'nde hatta Avrupa'da iddialı olmak için kadrolarında 8 milli, 2 İranlı, 2 de Gürcistanlı sporcuya sahip olduklarını ancak hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

Play-Off'tan istediği sonucu alarak 1. Lig'e çıkma hakkı elde eden Ottomans taraftarları ve sporcuları ise uzun süre sevinç gösterileri yaptı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Sırrı Süreyya Önder hakkında fezleke hazırlandı

SONRAKİ HABER

Konya'da eve giren bir kişi 5 kişiyi öldürdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...