11 Haziran 2017 13:12

Sobanın üzerine düşen esnaf ağır yaralandı

Kocaeli'de kuruyemiş dükkanında ısınmak için sobayı yakan Yunus Karakaya, sobanın üzerine devrilmesi sonucunda ağır yaralandı.

Paylaş

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesindeki kuruyemiş dükkanında ısınmak için elektrikli sobayı yakan 44 yaşındaki Yunus Karakaya, sobanın üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralandı.

Olay, 4 Temmuz Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde iftardan sonra meydana geldi. Çevredekiler ‘Karakaya Kuruyemiş’ adlı işyerinden dumanların çıktığını görünce yardım etmek için içeriye girdi. İşyeri sahibi Yunus Karakaya’yı ısınmak için yaktığı elektrikli sobanın üzerinde baygın halde bulanlar onu hemen dışarı çıkartıp 112 ve itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Sevk edilen sağlık ekipleri Karakaya’ya yaptıkları ilk müdahale ardından ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesine götürdü. Karakaya, burada yapılan müdahalenin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesinde tedavi altına alındı. İtfaiye ekipleri de çıkan yangını hemen söndürdü. Karakaya’nın elleri, yüzü, bacakları ve göğüs kısmında yanıkların oluştuğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu açıklandı. (Kocaeli/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Çay fabrikasında iş cinayeti

SONRAKİ HABER

Söğütlüçeşme'de iki metrobüs çarpıştı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa